owner blog

My photo
welcome to amira aisyah blog :))hee , da open blog nehh please FOLLOW and comment yeahh ?? if you all rasa tak suka , you all bole ankad kaki dari ini blogger hee tengs :)

Thursday, 15 September 2011

hasrat tercapai !


uit uit.. :)
yeah yeah happy sgt..
na tnye ni..
bile hasrat korg tercapai atau bnde2 yg korg na sgt korg da dpt cmne perasaan korg eh?
mesty la happy an :)
seronok + gembira + syok=best..
betol ta??heee :)
same jugak macam aku..
da lme sgt aku 'mengidam' jersi MALAYSIA ni..
tiap kali tgk org pakai jersi ni je mesty rase satu perasaan
iaitu IRI HATI...hahaha :)
*skemanye ayt.. 
betol siyes jeles gile tgk org pakai jersi ni.. 
tapi tapi sekarang bia org pulak jeles tgk aku pkai.hahaha :D
*setan da datang
finally aku dapat jugak jersi ni..
happy sgt sgt.!!
ta expect gile si dia belikan jersi ni tok aku dlm diam..
dala mahal la tu..
rase serba salah lak plak menyusahkan die..
anyway pndai die pilih saiz bdn aku..hahaha :D
TERIMA KASIH AWAK! 
love u so much!



No comments:

Post a comment