owner blog

My photo
welcome to amira aisyah blog :))hee , da open blog nehh please FOLLOW and comment yeahh ?? if you all rasa tak suka , you all bole ankad kaki dari ini blogger hee tengs :)

Friday, 21 October 2011

oh no EXAM !

exam exam exam!! 
kenapa mesty ade exam eh?
ta suke tahu tak!!!!
oky.. skrg aku tgh duduki FINAL EXAM..

subjek2 yg diambil oleh sy :) 
BM
BI
MATEMATIK
AGAMA
SEJRAH
FIZIK
KIMIA
MATEMATIK TAMBAHAN
KEJURUTERAAN AWAM
LUKISAN KEJURUTERAAN

hmm.. cam byk je an subjek2 yg aku ambik kt SMT TEKNIK KUALA SELANGOR ni.
boleh jadi gile ohhh!! subjek2 tu bukannye senang2..
susah-susah lak tu..
lagi-lagi ADD MATH! i hate u!!
aku bab kire-kire ni tolong la jauh kan die dari aku..
aku ta suke.. memeningkan n complicated..
macam mane la org yg pandai add math tu an,,
untung dpt otak cm die.. 
kalu la ade DOREMON boleh la aku soh doremon tu 
transfer kan otak org pandai tu kt otak aku.. kan best..haha :D
korg nak tahu? first time aku nangis pasal exam taw!!hahaha :)
sebelum ni aku rilek je time exam.
tpi ntah macam mane lps paper ADD MATH 1
airmate aku terus meleleh..hahaha
lawak la time tu.. 
aku nangis pon sbb aku ta dapat jawab solan2 add math tu..
susah gile gile la solan die..pecah pale otak pikir.
tu la time cikgu ajar aku main2.. padan muke aku..
pastu an yg paling memalukan 'si dia' nmpk aku nangis!!!
MALUNYEEEE!!!
tp yg bestnye die dtg kt tmpat aku pujuk aku.. sweetnye!
time tu aku pikir die akan wat bodoh je tapi die tak..heee.
syg awak sgt sgt!!!
tapi an aku happy sgt time exam ni..
time ni la dpt stdy sme2 sgn die n sntiase dgn die..
kalu tak aku dapat tengok die dr jaoh je..hmm..
tapi aku ta sabar  na abih exam ni!!
ta sabar na ENJOY!!
tanak tengok buku dah.. :(






No comments:

Post a comment